Bouw-slim | Bouwbedrijf voor Dronten, Swifterbant, Lelystad en de rest van Flevoland. Bouw-Slim is een breed georiënteerd bouwbedrijf.

BOUW OF VERBOUWPLANNEN?

Bouw-Slim is een breed georiënteerd bouwbedrijf uit de gemeente Dronten en werkzaam in de wijde omgeving zoals de rest van Flevoland, de kop van Overijssel, Kampen. Van complete verbouwingen tot het stukadoren van een wand, u kunt bij ons voor al uw bouwopdrachten terecht.

Verbouwen en renoveren is een apart specialisme. Wij hebben een ploeg met deskundige, betrokkenen en professionele medewerkers met ruime ervaring opgebouwd. Denkt u over verbouwen en/of renoveren? Wilt u een mooie, unieke en nieuwe serre? Bent u op zoek naar de badkamer van uw dromen? Wij denken graag met u mee! Wij kunnen u helpen om uw huis aan te passen naar uw wensen en behoeften. Wij staan met onze klantvriendelijke medewerkers klaar om naar u te luisteren en te ondersteunen. Samen kunnen we uw wensen omzetten in realistische opdrachten. Wij maken gepersonaliseerde tekeningen, welke we geheel naar uw smaak kunnen bijwerken en aanpassen. Wij kunnen u hiernaast onder andere van dienst zijn door uw keuken zo te verbouwen dat er met gemak een nieuwe keuken in geplaatst kan worden. Ook voor het ombouwen van uw garage naar een slaapkamer, kantoor, speelkamer, gamekamer of wat u ook voor ogen heeft draaien wij onze hand niet om. Het plaatsen van dakkapellen, zolderramen of compleet nieuwe daken doen we met plezier en bovenal deskundigheid en precisie.

BOUW-SLIM BRENGT IDEEËN TOT LEVEN.

Bent u toe aan een nieuwe woning, kantoor of bedrijfshal? Wij kunnen u ook hiermee van dienst zijn. Samen bekijken we uw wensen. Samen ontwerpen en ontwikkelen wij uw eigen, unieke en gepersonaliseerd droomhuis, -kantoor of bedrijfshal. Geen catalogus-bouw, maar uw eigen plan naar uw smaak en wensen. Vervolgens gaan wij uw plan stap voor stap uitwerken en realiseren. Eerst verzorgen wij de benodigde tekeningen én de bijbehorende technische berekeningen, om vervolgens de benodigde vergunningen voor u in orde te maken.

Handige links:

volg ons op social media