Bouw-slim | Bouwbedrijf voor Dronten, Swifterbant, Lelystad en de rest van Flevoland. Bouwbedrijf Elburg | bouw-slim.nl voor al uw wensen, de juiste mensen.

Bouwbedrijf Elburg

 

Bouw-Slim is een breed georiënteerd bouwbedrijf in Elburg. wij zijn van vele markten thuis en beschikken op elk gebied over betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten.

Bouw-Slim specialisaties.

Nieuwbouw.

Toe aan een nieuwe woning, kantoor of bedrijfshal? Bouw-Slim kan u helpen. Samen met u kijken we naar uw wensen. Bouw-Slim regelt vervolgens alles en realiseert uw wensen.

Gezamenlijk ontwikkelen wij uw unieke droomhuis, geen catalogus-bouw, maar uw eigen plan. Vervolgens gaan wij stap voor stap uw plan uitwerken. Eerst regelen wij de benodigde tekeningen én de bijbehorende technische berekeningen, de volgende stap is het regelen van de juiste vergunningen

 

Verbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning? Dat kan, wij kunnen samen met u een plan ontwerpen en uw plan realiseren. Vaak is het niet alleen er een stuk bij aan bouwen er komt veel meer bij kijken. Door dit goed met u te bespreken krijgt u een duidelijk beeld van plannen en ook niet geheel onbelangrijk de kosten. Die kosten kunnen na de tijd flink oplopen als er niet goed over na gedacht word. Hoe zit het bijvoorbeeld met de tuin? Die verdient na de verbouwing ook vaak een opknap beurt ook hier voor kunt u bij Bouw-Slim terecht zo heeft u een compleet overzicht van alles.

 

Onderhoud en renovatie

Stel het niet uit tot het te laat is. Met planmatig onderhoud kunt u veel geld besparen.
Door op tijd met het onderhoud beginnen voorkomt u bijvoorbeeld lekkage en houtrot. Bouw-Slim kan u helpen met het onderhoud wij kunnen met u bekijken waar en wanneer onderhoud vereist is.
Wij kunnen u helpen met een timmerman, schilder, dakdekker maar ook met een loodgieter elektricien enz. zo dat uw bezittingen in optimale conditie blijven.

 

 

 

Wilt u meer weten over Bouw-Slim of hebt u zelfs al bouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare bouwpartner in Elburg? Dan gaan we graag met u in gesprek. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u.

     

    U vind bouw-slim ook op:


    Bouwbedrijf flevoland